Skip to Store Area:

Nike Free Run sko Norge Store

Kundeservice


Frakt & Levering

Når din bestilling er bekreftet av oss på Nike Free Run Sko Australia Outlet, vil bestillingen bli opphøyet til neste status, og vi vil forberede pakken for forsendelse. Din ordre vil bli sendt ut innen to virkedager etter å ha mottatt betaling.

Generelt vil det ta deg 5-7 kalenderdager å motta pakker på døren din (dør til dør service). Hvis de ikke vil komme innen 10 virkedager, kan du kontakte oss. Vi vil komme tilbake til deg innen kort tid. Vi er ikke ansvarlige for feil eller uekspedert adresse. Kontroller at leveringsadressen er korrekt og leveransen.

For mer informasjon, til Fraktinformasjon

Personvern og sikkerhet


Vi bruker sikret betalingsløsninger. All informasjon vil bli kryptert av systemet automatisk.

For mer informasjon, til Personvern.

Avkastning og Erstatninger

På grunn av det faktum at våre varer er kjøpt over Internett, kan ikke prøves forhånd og er kjøpt området usett, har vi utviklet retur og bytte politikk for kundeservice formål. Selvfølgelig håper vi at du er fornøyd med ditt valg. Hvis en eller annen grunn ikke er fornøyd med valget ditt, kan du gå til vår Fraktinformasjon å se detaljene.

Vise bestillinger

Du kan logge på kontoen din for å se din ordrestatus.

             Hvis det er noen spørsmål med produktene, pris eller bestillingen, vennligst send en epost til australia@gmail.com. Vi vil svare ASAP. Eller du kan komme til LIVE CHAT / live support for rettidig service.